Тричленен състав на Софийски апелативен съд (САС) потвърди изцяло определението на

...
Тричленен състав на Софийски апелативен съд (САС) потвърди изцяло определението на
Коментари Харесай

Майката на Евгения: Изрод! Как да кажа на внука си, че си убил майка му?!

Тричленен състав на Софийски апелативен съд (САС) потвърди напълно определението на Софийски градски съд (СГС), с което на обвинените за убийството на 33-годишната Евгения в кв. " Лагера " - Орлин Владимиров и татко му Пламен Владимиров, е наложена най-тежката мярка за неотклонение - " задържане под стража ", оповестиха от пресцентъра на САС.

Съдът отхвърли да назначи здравна експертиза за здравословното положение на Пламен Владимиров, защото то е ясно, а хроничните болести на обвинения не са спънка той да получава нужната здравна помощ в ареста, в това число и когато се постанова незабавна такава.

Бащата, който е упрекнат в помагачество за убийството на Евгения, от самото начало приказвал за себе си и своите потребности в правосъдната зала. Същото приказвал и обвинения за удушаването на Евгения неин брачен партньор Орлин - той не изиска нищо за себе си, само че настояваше татко му да бъде пуснат от ареста.  

Съдът отхвърли, мотивирайки се с тежестта на съзнателно осъщественото закононарушение, високата социална заплаха на действието, както и продължаващата заплаха обвинените да извършат друго закононарушение, в случай че бъдат пуснати от ареста. Определението на САС е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг. Съставът на съда: Председател В. Пенгезов, членове А. Китипова и Д. Любомиров.

Пред правосъдната зала майката на убитата млада жена, посрещна обвинявания за убийството нейн шурей Орлин с крясъци " палач ", " урод " и плачейки попита дали и по какъв начин да каже на внука си, че татко му е умъртвил неговата майка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР